Categories Menu

Posted by on May 12, 2011 in | 0 comments

K-1 in Emergohal

AMSTELVEEN – Model Nicole Verheijden (links) vecht aanstaande zondag 15 mei voor het eerst in haar leven een wedstrijd op een K1-kickboxgala. Op het jaarlijks Rings Gala in de Emergohal aan Langs de Akker is ook de talentvolle Nadine Bamberger (rechts) een van de vrouwelijke vechters.

Op het K-1 Kickboksgala is ook de Amstelveense topvechter Mitchell de Lingy weer van de partij.

De Ligny siert prominent de posters van het RINGS Gala, die al weken de billboards van de Amstelveense straten siert. Hij moet het in de hoofdpartij van het gala opnemen tegen de kampioen van Suriname, Jairzinho Rozenstruik.

Naast deze absolute kraker is ook het duel tussen Nicole Verheijden en de Haarlemse Geertje van Kampen een spannende, waarbij het voormalige topmodel Verheijden haar officiële debuut maakt. Een andere vrouwelijke deelneemster in het overwegend door mannen gedomineerde gala is Nadine Bamberger. Vorige jaar werkte ze haar tegenstander tot groot enthousiasme van het publiek binnen 1 minuut tegen het canvas.

Veel wordt ook verwacht van de spectaculaire Amstelveense vechters Karim Makdan en Mark Trijsburg. Zij zorgden vorig jaar voor een enorm spektakel. In de Emergohal zijn alle Nederlandse K1-topteams aanwezig. Uit Amstelveen zijn onder meer Yokoso (familie Engelhardt), Team Morris en Health Club Different aanwezig. Uit Ouderkerk strijdt Family Gym mee om de prijzen.

Organisator Milco Lambrecht van RINGS Holland: ,, Het is het enige K-1 Kickboxgala met in de ring de beste vechters uit Amstelveen en omstreken. Ik verwacht net als voorgaande jaren weer een sportief spektakel.”

Kaarten voor het spectaculaire gala zijn te verkrijgen via de website http://www.rings.nl of via Grand Café All Sports (020 6404807) of Family Gym in Ouderkerk (06 53179680).
Source: http://www.echo.nl

Share this: facebooktwittergoogle_pluspinterest
468 ad
onbeperkt
tippen
internet abbonement
assortiment